WERKWIJZE | BEDRIJFSVIDEO

Maken van opnames

Goede voorbereiding

Voordat de opnames beginnen, zal er altijd een kennismakingsmoment plaatsvinden. Hierin kunnen wij elkaar beter leren kennen en kunnen we het bijvoorbeeld hebben over uw doelstelling en doelgroep. Het is van te voren goed om te weten waar de video precies voor ingezet gaat worden. Hierna kan het script gevormd worden.

4K Beeldkwaliteit

Filmen is standaard in 4K met de mogelijkheid om slow motion beelden te maken in 1080p.

Diversiteit

Naast het maken van shots doormiddel van een statief, gebruikt Van Keulen Films diverse filmmaterialen voor unieke camerastandpunten. Denk aan een drone, slider en steadicam.

Flexibiliteit

Er zijn geen limieten aan een filmlocatie. Alles is mogelijk!

Montage

Alles in overleg

Nadat er is bepaald hoe de video eruit moet zien en het filmen is geweest, begint het monteren van de video. De tijd die nodig is om te monteren wordt in overleg bepaald. Tussentijds kan er natuurlijk altijd contact worden opgenomen.

Feedbackmomenten

Na de montage ontvangt u een eerste concept versie. Van Keulen Films hanteert twee feedbackmomenten voor aanpassingen aan de video.

Het resultaat

Maatwerk

Zodra de video af is, kan deze op verschillende manieren aangeleverd worden. Dit wordt vooraf al besproken, maar een videoformaat is afhankelijk van de plek waar deze gepubliceerd gaat worden. Komt de video bijvoorbeeld op Facebook te staan of juist op een website.

Versturen en publiceren maar!

Doorgaans worden de video's via Wetransfer verstuurd. Het is ook mogelijk de video op USB te ontvangen.

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776

 

© Vankeulenfilms 2022