VEELGESTELDE VRAGEN | BRUILOFT

Op deze pagina kunnen jullie de antwoorden lezen op de veelgestelde vragen bij de werkwijze en montage van een bruiloft film. Staat je vraag er niet tussen of zou je graag een kennismaking willen? Neem gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Dat kan zeker! Het wordt jullie film met mooie herinneringen van de trouwdag. Muziek speelt een belangrijke rol bij film. Jullie mogen altijd aangeven welke nummers jullie graag terug horen. 

Je mag de regie ook bij mij laten. Dan kies ik passende muziek voor de film. 

Persoonlijk contact vind ik zelf erg belangrijk, daarom plan ik altijd een kennismaking in. Fysiek of digitaal. Net wat jullie voorkeur heeft!

Tijdens de kennismaking kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken. Het (voorlopige) draaiboek doorlopen is voor mij zeer belangrijk. Zo kan ik overal op tijd klaarstaan! 

Voor jullie is het fijn om te zien wie jullie er extra bij hebben op de bruiloft. Het is goed om te weten dat het klikt!

Elke bruiloft is anders. De uiteindelijk prijs is afhankelijk van hoeveel uur ik als videograaf aanwezig zal zijn, of jullie graag drone opnames willen, of er audio opnames gemaakt moeten worden en wat de reiskosten zullen worden.

Afhankelijk van jullie wensen zal ik na de kennismaking een offerte opstellen. Ik kan wel een prijsindicatie geven voor een bruiloft film. Hiervoor kunnen jullie altijd contact met mij opnemen!

Natuurlijk zijn jullie benieuwd naar de beelden van jullie bruiloft. Daarom is een van de mogelijkheden dat ik enkele dagen na de bruiloft een preview stuur. 

De volledige film kunnen jullie binnen zes weken verwachten.

Ik kom op bruiloften in heel Nederland. Zelf ben ik woonachtig in Zeeland en heb ik doorgaans hier ook de meeste bruiloften. 

Ik gebruik de filmbeelden nooit zomaar voor eigen promotiedoeleinden. Ik zal altijd eerst toestemming vragen of en wat ik mag gebruiken voor de website en Social Media. 

Dit is zeker mogelijk! Tijdens de kennismaking kan deze optie worden besproken. Ik beschik over een gekwalificeerd EU vliegbewijs en maak altijd opnames in 4K beeldkwaliteit.

CONTACT

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776

 

© Vankeulenfilms 2022