PORTFOLIO | BRUILOFT

Met een bruiloftsfilm kan je deze mooie dag opnieuw beleven! De film laat de bruiloft van begin tot eind zien met alle belangrijke momenten.

Door bewegend beeld zie je goed de emoties van het bruidspaar en de bezoekers. Daarnaast legt het goed de spontane momenten vast.

Benieuwd naar de veelgestelde vragen? Klik dan hier.

Bruiloft op de boerderij

Een bruiloft tussen de koeien! Wilbert en Sarine trouwde bij het prachtige Buitenplaats Duinbeek te Oostkapelle en vierde hun feest op de boerderij. 


In De Kas

Een bruiloft bij de historische boomgaard van In De Kas! Zowel de ceremonie als het feest werd in de buitenlucht gehouden. En gelukkig hadden we prachtig weer!

Slot Moermond

Bij het prachtige landgoed Moermond trouwden Coen en Amanda. Hoe mooi is het om te trouwen in de tuin van een kasteel!

Op de locatie konden we mooie afwisselende sfeerbeelden maken. In het kasteel zelf konden we mooie authentieke beelden maken en had je vlakbij het bos en strand. 

Herfst Bruiloft

Ook in deze corona tijd is een bruiloft goed mogelijk. Deze bruiloft werd in de mooie groene omgeving van Gorssel gevierd. 

Tijdens de fotoshoot hebben we wat plassen en modder moeten omzeilen, maar dit herfstweer leverde ook hele mooie shots op! 

Zee & Wind

Trouwen aan de Zeeuwse kust. Dat is wat Danny en Larissa hebben gedaan deze zomer! Een bruiloft die ondanks de corona maatregelen door kon gaan. 

Zeeuwse bruiloft

Een prachtige bruiloft tot in de puntjes verzorgd. In de mooie tuin van Slot Baarland hebben we een uitgebreide foto/video shoot gehouden met het bruidspaar. Met één foto locatie heb je lekker de tijd voor het bruidspaar en kun je ontspannen de mooiste shots nemen!

Bruiloft in twee delen

Je bruiloft in tweeën knippen kan natuurlijk ook! Dit bruidspaar koos ervoor om alvast te trouwen met een kleine groep familie en vrienden. Het feest werd pas later gevierd.

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776


© Vankeulenfilms 2022