PORTFOLIO | BRUILOFT

Met een bruiloftsfilm kan je deze mooie dag opnieuw beleven! De film laat de bruiloft van begin tot eind zien met alle belangrijke momenten.

Door bewegend beeld zie je goed de emoties van het bruidspaar en de bezoekers. Daarnaast legt het goed de spontane momenten vast.

Benieuwd naar de veelgestelde vragen? Klik dan hier.

Landgoed Mattemburgh

Midden in de prachtige natuur van de Brabantse Wal trouwden Johan en Joanne! Omdat het goed weer was kon de ceremonie plaatsvinden in de mooie landschapstuin. 

Groene Heuvels

Op 1 september zeiden Niels en Sabine ja tegen elkaar! De bruiloft was bij het recreatiegebied Groene Heuvels, een prachtig plekje. Zowel de ceremonie en het diner was aan het water! 

Trouwen langs het water

Ellard en Joëlle trouwden bij Waterlust de Kaag. Een mooie locatie langs het water! Dit bruidspaar koos ervoor om de trouwgeloften niet alleen tijdens de ceremonie naar elkaar uit te spreken, maar ook van te voren op te nemen. Dat maakt deze trouwfilm extra persoonlijk!

Yerseke

Niels en Charlyn trouwden in Yerseke, hét mossel- oester dorp van Zeeland. Voor de foto- en videorapportage gingen we onder andere richting de Yerseke Moer. Een prachtig natuurgebied. 

Bruiloft op de boerderij

Een bruiloft tussen de koeien! Wilbert en Sarine trouwden bij het prachtige Buitenplaats Duinbeek te Oostkapelle en vierden hun feest op de boerderij. 

 

In De Kas

Een bruiloft bij de historische boomgaard van In De Kas! Zowel de ceremonie als het feest werd in de buitenlucht gehouden. En gelukkig hadden we prachtig weer!

Slot Moermond

Bij het prachtige landgoed Moermond trouwden Coen en Amanda. Hoe mooi is het om te trouwen in de tuin van een kasteel!

Op de locatie konden we mooie afwisselende sfeerbeelden maken. In het kasteel zelf konden we mooie authentieke beelden maken en had je vlakbij het bos en strand. 

Herfst Bruiloft

Ook in deze corona tijd is een bruiloft goed mogelijk. Deze bruiloft werd in de mooie groene omgeving van Gorssel gevierd. 

Tijdens de fotoshoot hebben we wat plassen en modder moeten omzeilen, maar dit herfstweer leverde ook hele mooie shots op! 

Zee & Wind

Trouwen aan de Zeeuwse kust. Dat is wat Danny en Larissa hebben gedaan deze zomer! Een bruiloft die ondanks de corona maatregelen door kon gaan. 

Bruiloft in twee delen

Je bruiloft in tweeën knippen kan natuurlijk ook! Dit bruidspaar koos ervoor om alvast te trouwen met een kleine groep familie en vrienden. Het feest werd pas later gevierd.

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776


© Vankeulenfilms 2022