PORTFOLIO | BEDRIJFSVIDEO

In dit portfolio zijn verschillende bedrijfsvideo’s te zien. Zo maakt Van Keulen Films onder andere korte promoties, productvideo’s en after movies van een bepaald evenement. Deze videoproducties zijn kort en pakkend. Hierdoor komt uw bedrijf of product beter over op de klant. Videobeelden kunnen goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw website, social media of op beurzen!

Benieuwd naar de werkwijze? Klik dan hier.

''Geen dag is hetzelfde''

Voor Aangeenbrug Electro hebben we een aantal portretten opgenomen samen met de monteurs. 


Karton? Maak het Klein!

We bestellen steeds vaker online. Het gevolg? Een heleboel lege dozen!

Met deze korte video attenderen we de inwoners van de gemeente Brielle erop om het karton klein te maken. Vaak zit de ondergrondse container vast vanwege het karton wat in zijn geheel erin wordt gegooid. 

Promo

Marijs Afwerking is een schilderbedrijf dat echt vakmanschap levert. Zowel zakelijk als particulier biedt Marijs schilder, behang, spuit en sauswerk aan. 

Deze korte promotie video is in een korte tijd gefilmd en in elkaar gezet en laat zien wat Marijs kan. De video bevat een aantal mooie slow motion beelden wat het net wat spannender en stoerder maakt!

Tuinrealisatie

Jan GBM is specialist in grondwerk en bestrating. In deze video laten we zijn werkzaamheden zien bij het realiseren van een mooie tuin. 

We bezochten een aantal keren het project om alles mooi te blijven volgen. Zo staat het project van begin tot eind met alle belangrijke stappen op beeld!

45 jaar TMC Wonen

Omdat het familiebedrijf TMC Wonen, 45 jaar bestaat, is er een speciale jubileumactie gestart voor de lokale horeca. Om deze actie en TMC Wonen in zijn algemeenheid te promoten is er een korte commercial gemaakt. 

Melding openbare ruimte

Voor zowel de gemeente Brielle als de gemeente Westvoorne heeft Van Keulen Films een korte video geproduceerd over meldingen die gedaan kunnen worden in de openbare ruimte.

Zo kunnen mensen nu een melding maken voor bijvoorbeeld een kapot speeltoestel, een verzakte stoeptegel of graffiti. Zo houden we samen de openbare ruimte schoon, heel en veilig!

Rescue Water Craft

Al jaren worden er langs de Zeeuwse kust waterscooter trainingen gegeven voor de lifeguards van Strand Exploitatie Veere. Deze trainingen worden verzorgd door Verburg Training en Consultancy.

Lifeguards krijgen onder meer les in het omgaan met de waterscooter in verschillende weersomstandigheden en het uitvoeren van reddingen. 

Villa project Vrouwenpolder

In Vrouwenpolder is een nieuw project van start gegaan bij de Fort den Haak weg. Hier komen een aantal luxe vakantie villa’s met golfbaan. 

Om dit project te promoten is er alvast een video gemaakt die de sfeer en impressies van het toekomstige park laat zien. 

Corona Maatregelen

In de gemeente Brielle is in opdracht van Team Jeugd Brielle een video gemaakt voor de huidige corona maatregelen. 

De video is vooral bedoeld als reminder voor de jeugdigen in de gemeente. 

Vakmanschap in Beeld

TMC Wonen werkt al jaren samen met Dominicus Gordijnenatelier. Dit bedrijf is enkel gericht op het produceren van gordijnen die allemaal met de hand worden gemaakt. In deze video laten we dit vakmanschap zien!

Strand opspuiten

Het Quackstrand bij Hellevoetsluis is opgehoogd en verbreed door Zandhandel Faasse. Een paar keer per dag spuit een baggerschip via een reusachtige slang zand vóór het strand. In totaal wordt ruim 60.000 kubieke meter extra zand gestort.

Showreel

Voor Studio Balneo heb ik een aantal korte impressie video’s gemaakt. Studio Balneo ontwerpt stijlvolle badkamers en geeft hier advies in. 

Deze korte showreel laat de veelzijdigheid zien met mooie accenten in de badkamers. 

Isabel - Home

Bij het bos van Westhove is de videoclip ”Home” opgenomen. Deze singel is samen met Isabel Provoost, Jarmo Lopulissa, Jaimy Manuhutu, Bart Kuijpers en Niek de Koster opgenomen.

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776


© Vankeulenfilms 2022