Van Keulen Films is een eenmansbedrijf die verschillende videoproducties maakt. Van bruiloft films tot bedrijfsvideo’s.

Mijn naam is Bas van Keulen en ik ben in 2016 als ondernemer begonnen met het maken van verschillende filmproducties. Het maken van video’s en films is altijd al mijn ding geweest. Vooral samen met anderen een mooie film neerzetten vind ik het leukst aan mijn werk. Om mijzelf te professionaliseren, ben ik begonnen aan de opleiding Camera & Montage aan het Camera College in Bergen op Zoom. Deze heb ik in 2020 succesvol behaald.
In de afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op het maken van bedrijfsvideo’s en bruiloft films. Sinds kort ben ik ook begonnen als filmcoach bij Hollywood in de klas. Als filmcoach maak ik samen met kinderen van groep 8 eindfilms. Een erg leuke vervanging van de musicals! 
Van Keulen Films is flexibel en betrouwbaar. 
Van Keulen films is niet gebonden aan kantooruren of een bepaalde regio. Dit zorgt ervoor dat ik flexibel kan zijn in het maken van afspraken. Daarnaast worden films altijd in hoge kwaliteit geleverd en kunnen altijd naar uw wens worden aangepast.
Benieuwd naar mijn werk? Kijk gerust rond in mijn portfolio

Bas van Keulen

Videograaf

In opdracht filmt Van Keulen Films op de vooraf bepaalde locatie(s). De videobeelden worden in haarscherpe 4K-kwaliteit gefilmd.

Als de opnames eenmaal gemaakt zijn, worden deze gesorteerd en begint het bewerken van de video. In overleg wordt bepaald hoeveel tijd het bewerken kost.

Als de video af is, kan deze op verschillende manieren aangeleverd worden. Bijvoorbeeld via internet, USB of DVD. 

Van Keulen Films

KvK:  67214649

Info@vankeulenfilms.nl

+31 657 230 776


© Vankeulenfilms 2020